Tavşanlıda Hayvan Pazarı ile Ada Mesireliği

Tavşanlıda Hayvan Pazarı ile Ada Mesireliği çalışmaları -Belediye tarafından yürütülen projeler kapsamında çalışmalar tamamlanma aşamasına getirildi


KÜTAHYA (A.A) - Tavşanlı ilçesinde, belediye tarafından yürütülen Hayvan Pazarı ile Ada Mesireliği çalışmaları, tamamlanma aşamasına getirildi.
     Belediye Başkanı Mustafa Güler, yaptığı yazılı açıklamada, belediye ekiplerinin, geçen yıl temelleri atılan ve bu yıl hizmete sunulması planlanan Hayvan Pazarında yüklenici firmanın inşaatta hızla sona doğru yaklaşmasından dolayı çevre ve otopark düzenlemesine başladığını bildirdi.
     Ada Mesireliğinde ise geçen yıl yapılan düzenlemelere ilave olarak Ada Stadı bölümünde çalışmaların devam ettiğini duyuran Güler, şunları kaydetti:
     Zemin tesviyesiyle yürüyüş yolları, düğün salonu, spor alanı gibi düzenlemelerin yer alacağı bölümün ve Anıtlar Kurulu tarafından ihale edilip tamiratına başlanan, ilçemiz tarihi değerleri içinde yer alan Ada Köprüsünün de tamamlanmasıyla eski meşhur günlerine dönecek olan Ada Mesireliği düzenlemesi, Balıkesir Köprüsüne kadar Kocaçayın her iki yanında da yürüyüş yolları, peyzaj düzenlemeleri gibi çalışmalarla devam edecek. Tavşanlı halkının hafızasında ayrı bir yeri olan Ada Mesireliğinin düzenlenmesiyle tekrar halkımızın hizmetine sunmak için başlattığımız çalışmalara hızla devam ediyoruz. Hayvan Pazarı bölgesinde yüklenici firma çalışmalarını tamamlamak üzere. Belediye olarak biz de gereken çalışmaları yapıp ihtiyaç olarak inandığımız yeni, modern kapalı Hayvan Pazarını halkımızın hizmetine sunacağız.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Tavşanlıda Hayvan Pazarı ile Ada Mesireliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER