Tavşanlı Kaymakamlığında toplantılar

Tavşanlı Kaymakamlığında toplantılar -Köylere Hizmet Götürme Birliği ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının toplantıları yapıldı


KÜTAHYA (A.A) - Tavşanlı Kaymakamlığında, Köylere Hizmet Götürme Birliği ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının toplantıları yapıldı.
     Kaymakam Numan Hatipoğlu, Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısında, ilçede bütün köylerin ihtiyaçları doğrultusunda Birlik Encümeni, İl Genel Meclisi, İl Özel İdaresi ve muhtarlarla uyumlu bir çalışma sürdürüldüğünü söyledi.
     Yol, içme ve sulama suyu, parke çalışmaları ve inşaatların büyük ölçüde tamamlandığını belirten Hatipoğlu, devam eden işlerin de yıl sonuna kadar bitirilmesinin hedeflendiğini bildirdi.
     Daha sonra, bu yıl için 300 bin lira ek bütçe, 2013 yılı için 4 milyon lira bütçe kabul edildi. Birliğe ait iş makinesinin çalışma saat ücretiyle köy katılma payları görüşülerek, karara bağlandı.
    
     -Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplantısı-
    
     Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplantısında ise mütevelli heyetinin muhtar üyeleri seçildi.
     Köy muhtarlarından Hasan Hüseyin Kayan ile Aliköy beldesi Zafer Mahallesi Muhtarı Recep Altan, seçimi kazanarak mütevelli heyet üyeliğine getirildi.
    
     Muhabir: Selma Kocabaş / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Tavşanlı Kaymakamlığında toplantılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER