Tayini çıkan Kaymakam Aygöle veda yemeği

Tayini çıkan Kaymakam Aygöle veda yemeği


ŞANLIURFA (A.A) - Kaymakamlar Kararnamesi ile Rize Vali Yardımcılığına atanan Akçakale Kaymakamı Şefik Aygöl onuruna veda yemeği düzenlendi.
     Akyüzler Dernek Başkanlığı adına Hamit Ataman tarafından Şanlıurfada bir otelde düzenlenen veda yemeğinde konuşan Kaymakam Aygöl, yaklaşık 4 yıl görev yaptığı Akçakaleden çok güzel duygularla ayrıldığını belirterek, ilçenin hizmeti hak ettiğini belirtti.
     Elinden geldiği kadar Akçakaleye hizmet ettiğini aktaran Aygöl, şunları kaydetti:
     Mesai arkadaşlarımla birlikte ilçeye bir çok yatırım yapmaya çalıştık. Burada görev yaptığım 4 yıl içerisinde yoğunluktan dolayı izinlerimi bile kullanamadım. İşlerim nedeniyle çocuklarımı ve ailemi bile zaman zaman ihmal ettiğim günler oldu. Ama ilçeye çok güzel şeylar yaptığımıza inanıyorum. Benden sonra burada görev yapacak kaymakam da ilçeye çok şeyler kazandıracaktır. Ben buraya kadar gelen ve bu yemeği düzenlenmesinde emeği bulunan herkese teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin.
     Ataman ise kaymakam Aygölün görev süresi boyunca ilçeye sayılamayacak kadar hizmet yaptığını belirterek, ilçe halkı adına kendisine teşekkür etti.
     Aygölün yaptığı çalışmaların slayt eşliğinde sunulduğu gecede Kaymakam Aygöle bazı kurum ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerince hazırlanan plaket verildi.
     Yemeğe, AK Parti milletvekilleri Abdulkerim Gök ile Halil Özcan ile bazı kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve davetliler katıldı.
    
     Muhabir: Müslüm Etgü
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Tayini çıkan Kaymakam Aygöle veda yemeği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER