Tekerlekli sandalyeler sahiplerine ulaştı

Tekerlekli sandalyeler sahiplerine ulaştı -MENDER tarafından düzenlenen yemekten elde edilen gelirle alınan tekerlekli sandalyeler, geçirdikleri hastalıklar nedeniyle engelli olan 2 kişiye teslim edildi


MUĞLA (A.A) - Marmaris Engelliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür Eğitim Derneği (MENDER) tarafından düzenlenen yemekten elde edilen gelirle alınan tekerlekli sandalyeler, geçirdikleri hastalıklar nedeniyle engelli olan 2 kişiye ulaştırıldı.
     MENDER Başkanı Şennur Ünlü, gazetecilere yaptığı açıklamada, İçmeler beldesinde oturan sara hastası Mustafa Naci Gergere akülü tekerlekli sandalye, Turunç beldesinde yaşayan kas erimesi rahatsızlığı bulunan Halis Çelike ise tekerlekli sandalye hediye ettiklerini söyledi.
     Engellilerin bu ihtiyaçlarını dernek olarak karşılamaktan çok mutlu olduklarını belirten Ünlü, herkesin engellilere sahip çıkarak elinden geleni yapması gerektiğini kaydetti.
     2 yıl önce kurulan derneklerinin engellilere yardım etmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlediğini ifade eden Ünlü, Dernek olarak Dünya Engelliler Gününde yemek düzenlemiş ve orada hayırsever vatandaşların yaptığı bağışla tekerlekli sandalyeler alınmıştı. Bu tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahiplerine teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz dedi.
     Ünlü, her sağlıklı insanın bir engelli adayı olduğuna dikkati çekerek, vatandaşları engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmak için çalışma yapmaya davet etti.
     Tekerlekli sandalyelerini teslim alan Gerger ve Çelik de MENDER Başkanı Ünlü, dernek üyeleri ile bağışta bulunan hayırseverlere teşekkür etti.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Tekerlekli sandalyeler sahiplerine ulaştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER