Tekirdağda sahte stajyer hemşire iddiası

Tekirdağda sahte stajyer hemşire iddiası -Tekirdağ Devlet Hastanesi, lise öğrencisinin beyaz önlük giyerek hastanede dolaştığı ve kendisini stajyer hemşire olarak tanıttığı iddiasıyla ilgili soruşturma başlattı -Hastane yö


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağ Devlet Hastanesi, lise öğrencisinin beyaz önlük giyerek hastanede dolaştığı ve kendisini stajyer hemşire olarak tanıttığı iddiasıyla ilgili soruşturma başlattı.
     Hastane yöneticisi Raif Üzmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisini stajyer hemşire olarak tanıtan S.Önün hafta sonları birkaç defa beyaz önlük giyerek hastanede dolaştığı bilgisine ulaştıklarını söyledi.
     Üzmez, konu ile ilgili soruşturma başlattıklarını belirterek, şunları ifade etti:
     Güvenlik kameralarını incelediğimizde, öğrencinin enjeksiyon odasına girdiği görülmüyor. Sadece hemşire odasına birkaç defa girdiği görülüyor. Şu ana kadar enjeksiyon yaptığına dair bilgiye ulaşamadık. Beyaz önlük giyen herkes hastaneye gelebilir. Hemşire odasına girebilir ama enjeksiyon yapamaz. Enjeksiyon yapmak için kayıtlara hemşirenin imzası giriliyor.
     Biz de araştırmalarımızda başka birinin imzasını görmedik. Öğrencinin hastanede dolaştığını biliyoruz. Bunun dışında bir hastaya müdahale etme durumu yok.
     Üzmez, durumu emniyet ekiplerine de aktardıklarını, suç unsuru taşıyacak bulguya rastlamadıklarını anlattı.
    
     Muhabir: Ergin Akgün/Muhterem Erkul
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Tekirdağda sahte stajyer hemşire iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER