Tekirdağdan kısa kısa

Tekirdağdan kısa kısa -Malkara Kaymakamlığı, yem hammadde ihalesi açtı


TEKİRDAĞ (A.A) - Malkara Kaymakamlığı, yem fabrikasında kullanılmak üzere yem hammaddesi alım ihalesi açtı.
     Köylere Hizmet Götürme Birliği yem fabrikasında hammadde olarak kullanılmak üzere 800 ton ayçiçeği tohumu küspesi, bin 100 ton kepek, 350 ton kırık buğday, 250 ton tam yağlı soya, 45 ton süt ve besi vitamini, 50 ton soya küspesi, 400 ton mısır ve 550 bin adet polipropilen naylon yem çuvalı alacak.
     İhale, 27 Aralık 2012 Perşembe günü 14.00te kaymakamlıkta yapılacak.
    
     -Malkara Kaymakamı Halal, köy gezilerini sürdürüyor-
    
     Malkara Kaymakamı Mahmut Halal, köy gezilerini sürdürüyor.
     Halal, yaptığı açıklamada, ilçede göreve başladığından bu yana köy ziyaretlerini sürdürdüğünü belirterek, yılbaşına kadar tüm köyleri ziyaret etmeyi planlanladığını kaydetti.
     Kar yağışı altında 7 köye gerçekleştirdikleri gezide köylerdeki sorunları tespit ettiklerini ifade eden Halal, aciliyeti olan sorunların kısa zamanda çözümü için çaba harcayacaklarını bildirdi.
    
     -TAGİD üyesi Türk iş adamı Ganada stand açtı-
    
     Trakya Aktif Genç İşadamları Derneğinin (TAGİD) üyesi iş adamı Koray Gür, TUSKONun himayesinde Ganadaki fuarda stand açtı.
     Gananın başkenti Akrada düzenlenen 10. Akra Uluslararası Yapı, İnşaat Malzemeleri, Emlak ve Gayrimenkul Fuarında stand açan TAGİD üyesi Koray Gür, firmasının ürünlerini tanıttı.
     Fuara yaklaşık 4 bin kişilik katılım gerçekleştiği belirtildi.
     Gür, fuarda Ganalı halk ve iş adamları tarafından ilgi gördüklerini ifade ederek, Fuara gelen firmalar, Türk iş adamlarını çok seviyor. Bu da beni çok duygulandırdı. Bizim bu organizasyona katılımımızı sağlayan, TAGİDe teşekkür ederim diye konuştu.
    
     Muhabir: Alper Eral-Coşkun Bozyel/Muhterem Erkul
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Tekirdağdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER