Tekirdağın bisikletli çaycıları

Tekirdağın bisikletli çaycıları -Hayraboludaki Küçük Sanayi Sitesinde bisikletleriyle servis yapan çaycılar, 2 kilometre uzaktaki müşterilere bile sıcak çay ikramı yapıyorlar (Fotoğraflı - Görüntülü)


TEKİRDAĞ (A.A) - Hayrabolu ilçesindeki Küçük Sanayi Sitesinde bisikletleriyle servis yapan çaycılar, 2 kilometre uzaktaki müşterilere bile sıcak çay ikramı yapıyorlar.
     Küçük Sanayi Sitesindeki çay ocağı sahibi Serdar Can, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 230 iş yerinin bulunduğu sanayi sitesinde, çay siparişlerini bisikletlerle müşterilerine ulaştırdıklarını söyledi.
     Bisikletle çay taşımanın çok avantajlı olduğunu belirten Can, Çayı daha hızlı servis edebilmek ve müşterilerin memnuniyetini sağlamak için kullandığımız bisikletler sayesinde işi daha hızlı bir şekilde yapıyoruz dedi.
     Can, bisikletlerle çay servisi yapmaya alıştıklarını anlatarak, bisiklet üzerinde çay taşımanın yaya olarak taşımaktan daha kolay olduğunu kaydetti.
     Sanayi esnafının da bu durumdan çok memnun olduğunu dile getiren Can, Burada 2 kilometre uzakta olan müşterilerimiz var. Yaya olarak o mesafeye çay götürmek zor oluyor ama bisikletlerle çayları soğumadan hızlı bir şekilde ulaştırıyoruz diye konuştu.
     Esnaf Gökhan Görgülü de önceki yıllarda sanayi sitesinde servis edilen çayların mesafelerin uzak olması nedeniyle iş yerlerine soğuk ulaştığını ve bu durumdan sanayi esnafının şikayetçi olduğunu ifade ederek, çayların bisikletlerle servis edilmesinden çok memnun olduklarını bildirdi.
    
     Muhabir: Yavuz Karaduman / Muhterem Erkul
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Tekirdağın bisikletli çaycıları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER