Tekirdağ Trafik Zabıtası göreve hazır

Tekirdağ Trafik Zabıtası göreve hazır -Tekirdağ Trafik Zabıta Amiri Akyel: -Trafik zabıtası, trafik konusunda Tekirdağda verilecek her türlü göreve hazır


TEKİRDAĞ (A.A) - Tekirdağ Trafik Zabıta amiri Fevzi Akyel, Trafik zabıtası olarak, trafik konusunda Tekirdağda verilecek her türlü göreve hazır olduklarını bildirdi.
     Akyel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tekirdağ Trafik Zabıta Biriminin Belediye Başkanı Adem Dalgıçın yönetiminde 2010 yılında kurulduğunu belirterek, üç yılda önemli projeler kaydedildiğini söyledi.
     Trafik Zabıtasının Trafik eğitimi bilinçlendirme projesi ile Tekirdağ Belediyesine Altın Karınca Belediyecilik ödülünün getirildiğini ifade eden Akyel, Hürriyet mahallesinde bulunan iş okulu bahçesinde TSE standartlarına uygun bir trafik eğitim pisti çizilerek şehrimizdeki tüm ilköğretim öğrencilerine akülü araçlarla trafik eğitimi verildi dedi.
     Akyel, trafik zabıtasının şehir içinde bir çok faaliyette bulunduğunu anlatarak, yapılan hizmetlerin önümüzdeki dönemde de devam edeceğini bildirdi.
     Akyel, şunları kaydetti:
     Trafik zabıtası, trafik konusunda Tekirdağda verilecek her türlü göreve hazır. Trafik zabıtası olarak, cadde ve sokaklarda çalışan belediye personelinin can güvenliğini sağlamak amacıyla gerekli trafik tedbirleri alıyoruz. Belediyenin yapım ve bakımından sorumlu olduğu yolları trafik düzeni ve güvenliğini sağlayacak durumda bulunduruyoruz. Şehir içine girme zorunluluğu bulunan 3,5 ton üzeri araçlara yıllık şehir içi giriş belgeleri düzenliyoruz. Yaya kaldırımları ile trafik akışını engelleyecek şekilde park etmiş araçlara anında müdahale ediyoruz. Bunun yanında, Başkan Dalgıç ve Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz ile sorumluluk alanlarımızda daha birçok konuda çalışmalarımız devam ediyor.
    
     Muhabir: Ergin Akgün
     Yayıncı: Zeki Gümüş
<< Önceki Haber Tekirdağ Trafik Zabıtası göreve hazır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER