TFF 2. Lig

TFF 2. Lig -Denizli Belediyespor, Adnan Erkan ile anlaştı


DENİZLİ (A.A) - TFF 2. Lig 2. Grupta yer alan Denizli Belediyesporun, yeni sezon için teknik direktör Adnan Erkanla anlaştığı bildirildi.
     Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, geçen sezonu 45 puanla 7. sırada bitiren ve Türkiye Kupası maçlarına katılmaya hak kazanan Denizli Belediyesporun yeni sezon için teknik direktör Adnan Erkan ile anlaştığı, Erkanla resmi imzanın 22 Hazirandaki genel kurul sonrası atılacağı belirtildi.
     Denizli Belediyespor Başkan Yardımcısı Rüşan Uzunoğlu, Adnan Erkanla her konuda anlaştıklarını kaydederek, Her iki taraf için de hayırlı uğurlu olsun dedi.
     Uzunoğlu, geçen sezon Denizli Belediyesporda görev alan teknik sorumlu Tuncay Özbeke ve teknik direktör Yaşar Güngöre katkılarından dolayı teşekkür etti.
     Denizlispor altyapısında yetişen ve yıllarca Denizlispor, Konyaspor, Ankaragücü takımlarında oynayan Adnan Erkan, aktif futbol hayatını Mersin İdmanyurdu takımında noktaladı. 221i Süper Lig olmak üzere 280 resmi maçta oynayan Erkan, 1996 Avrupa Futbol Şampiyonasında Milli Takımın 23 kişilik kadrosunda yer aldı.
     Erkan, Banka Asya 1. Ligde Denizlisporun sportif direktörlüğünü yaptı.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Seyhan Kurtman
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER