Tıp Fakültesinde mezuniyet sevinci

Tıp Fakültesinde mezuniyet sevinci -OMÜde 6 yıllık tıp eğitimini başarıyla bitiren öğrenciler mezuniyetlerini doyasıya kutladı


SAMSUN (A.A) - Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) 6 yıllık tıp eğitimini başarıyla bitiren öğrenciler mezuniyetlerini doyasıya kutladı.
     OMÜ Tıp Fakültesinin Kurupelit Yerleşkesi Yaşar Doğu Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu Spor Salonundaki mezuniyet töreninde konuşan Rektör Vekili Prof.Dr. Hakan Leblebicioğlu, 6 yıllık tıp eğitimini başarıyla bitiren bütün öğrencilere başarılı bir gelecek dilediğini söyledi.
     Tıbbiyeli olmanın çağdaş, dürüst olmayı ve insanları sevmeyi gerektirdiğini belirten Prof. Dr.Leblebicioğlu, Artık hekimsiniz. Bugün sizler için olduğu kadar, bugüne gelmenizde emeği olan aileleriniz ve tıp fakültesindeki hocalarımız için de önemli bir gün. Uzun, kimi zaman yorucu, kimi zaman mutlu ve neşeli günlerden sonra tıp fakültesinden mezun olarak hekimliğe adım atıyorsunuz. Sizleri kutluyorum. Burada aldığınız eğitimle görev yapacağınız yerlerde başarılı olacağınıza inanıyorum. İyi bir üniversitede ve iyi bir fakültede eğitim aldınız. Bunu hekim olarak görev yapmaya gittiğiniz yerde daha fazla fark edeceksiniz. Hekimlik öyle bir meslek ki, hayatınız araştırıp, öğrenip çözüme ulaşmayla geçecek. İnsanın en önemli varlığını, yani canını emanet edeceği tek grup hekim grubudur. Bu nedenle ömrünüz boyunca mesleğinizi severek yapın. Bundan sonraki hayatınızda yolunuz açık olsun diye konuştu.
     OMÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Haydar Şahinoğlu ise 6 yıllık tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak hekim unvanı alan yeni mezunlara başarı dileklerinde bulundu.
     Yapılan konuşmaların ardından mezun olan 130 öğrenci mezuniyet belgelerini aldı.
    
     Muhabir: Mehmet Kumcağız
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Tıp Fakültesinde mezuniyet sevinci Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER