TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Peçenekin

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Peçenekin vefatı -Sanica Boru Elazığspor ile Adana Demirspor kulüpleri, birer başsağlığı mesajı yayımladı


KÜTAHYA (A.A) - Sanica Boru Elazığspor ile Adana Demirspor kulüpleri, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Arif Peçenek için birer başsağlığı mesajı yayımladı.
     Sanica Boru Elazığspor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Türk futbolu ve Milli Takıma, futbolculuk döneminde önemli hizmetlerde bulunan, daha sonra da antrenörlük döneminde de ülkemizin güzide kulüplerinde teknik direktörlük yapan Peçenekin ani vefatı, tüm futbol camiasını olduğu gibi kulübümüzü de derin bir üzüntüye sevk etmiştir. Elazığspor camiası olarak merhum Arif Peçeneke Allahtan rahmet, başta Peçenek ailesi olmak üzere tüm yakınlarına ve TKİ Tavşanlı Linyitspor camiasına baş sağlığı diliyoruz.
     Adana Demirspor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:
     Türk futbolunun önemli isimlerinden, Ankaragücü ve Adana Demirsporumuzun kalesini koruyan teknik direktör Arif Peçenekin vefatını büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Arif Peçenek hocamıza Allahtan rahmet, ailesi, yakınları ve sevenlerine de başsağlığı dileriz.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Peçenekin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER