TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlundan Aydın kestanesine övgü

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlundan Aydın kestanesine övgü


AYDIN (A.A) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Aydın kestanesini övdü.
     Aydın Ticaret Odasından yapılan yazılı açıklamada, 20-24 Haziran günlerinde Antalya Expo Center Fuar Alanında tüm Türkiyenin yöresel ve geleneksel ürünlerinin tanıtımının yapılması amacıyla gerçekleştirilen 3. Hediyelik Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarında Aydın Ticaret Borsasının da stant açtığı belirtildi.
     Stant alanında Aydın ile özdeşleşen ürünlerin ziyaretçilerin beğenisine sunulduğu kaydedildi.
     Fuarda katılımcılara kuru incir tadımı yaptırılırken tüketimin arttırılması amacıyla kuru incirli tatlı tarifleri kitapçıkları hediye edildiği ifade edildi.
     Açıklamada, Fuar açılışını yapan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı sayın Rifat Hisarcıklıoğlu, Aydın Kestanesi coğrafi işaret çalışmalarından dolayı Aydın Ticaret Borsasını kutladı. Kestanemizden övgüyle bahsetti. Bu bizi çok memnun etti. İnciri tanıtma çalışmaları aralıksız sürecektir ifadesine yer verildi.
     Ticaret Borsası Meclis Başkan Yardımcısı Bahri Erdel ise Aydın Kestanesi coğrafi işaret başvurumuz Resmi Gazetede yayınlandı, itiraz süresini de tamamladık. Belgemizi bekliyoruz. Kestanemizin coğrafi işaretini Aydın Ticaret Borsası olarak almaya hak kazanmaktan mutlu ve gururluyuz. Tanıtım için üzerimize düşen sorumluluklarımızı da bundan sonra yapmaya devam edeceğiz dedi.
    
     Muhabir: Suat Deniz / Senem Yazıcı
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlundan Aydın kestanesine övgü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER