Tofaşdan Endüstri Meslek Lisesine destek

Tofaşdan Endüstri Meslek Lisesine destek


BARTIN (A.A) - Tofaş Türk Otomobil Fabrikasının Bartın Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine malzeme desteğinde bulunduğu bildirildi.
     Okul Müdürü İlkay Başoğlu, yaptığı yazılı açıklamada okullarının, dinamik, sürekli kendini yenileyen, teknolojiyi takip eden ve temini konusunda her koşulu değerlendiren bir yapıya sahip olduğunu belirtti.
     Gerek Avrupa Birliği (AB), gerekse Batı Karadeniz Kalkınma Ajansına (BAKKA) sunacakları projelerin çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başoğlu, şunları kaydetti:
     İlimiz ve okulumuz, otomotiv fabrikalarına uzak olsa da kendini yenilemek, öğrencilerin eğitiminde yeni teknolojik araçlara ait donanımları kullanarak, sanayi sektörünün talep ettiği nitelikli ara eleman ihtiyacını karşılayabilmek için çalışmalarını sürdürmektedir. Bu çalışmaların son meyvesi de Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Şnin okulumuz motorlu araçlar teknolojisi alanına yaptığı hibe donatım desteği olmuştur.
     Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı öğretmenlerimiz Bursadaki Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş.ye giderek, hibe edilen 3 adet benzinli motor, 4 adet dizel motor, 2 adet Lancia ölçüm aleti, 5 adet vites kutusu, 8 adet klima motorunun yanı sıra çeşitli sayılarda fan, cam silgi, rotil sökme-çakma aparatı, klima kalorifer, fren sistemi, direksiyon kutusu, cam kriko, gösterge panosu, lastik şişirme pompası ve arka süspansiyonu teslim almıştır. Katkılarından dolayı fabrika yetkilileri Ersin Akköseler ve Gökhan Gençe teşekkür ederim.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Tofaşdan Endüstri Meslek Lisesine destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER