Tokatta Öğretmenlik Mesleğinde Fark Yaratanlar seçildi

Tokatta Öğretmenlik Mesleğinde Fark Yaratanlar seçildi


TOKAT (A.A) - Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü İl Değerlendirme Komisyonu tarafından Öğretmenlik Mesleğinde Fark Yaratanlar seçildi.
     İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliklerine öğretmenlerin daha etkin ve içten katılımının sağlanması amacıyla, Öğretmenlik Mesleğinde Fark Yaratanlar konusunun tema olarak belirlendiği kaydedildi.
     İl Değerlendirme Komisyonu tarafından mesleki çalışmalarıyla farkındalık yaratmış, çevresi ile iyi iletişim geliştirerek toplumda kabul görmüş, beğeni ile anlatılan faaliyetler gerçekleştirmiş, ulusal veya uluslararası düzeyde bilim, sanat, spor gibi alanlarında başarı kazanan öğrenciler yetiştirmiş ve halen görevde olan öğretmenler arasından 3 öğretmen seçildiği ifade edildi.
     Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğretmeni Sinan Keskin, Zile Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğretmeni Ali Rıza Doğan ve Zile İstiklal Özen İlkokulu öğretmeni İlyas Canbayın Öğretmenlik Mesleğinde Fark Yaratanlar olarak seçildiği belirtildi.
     Öğretmenlerin İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcıyı ziyaret ettiği bildirildi.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Tokatta Öğretmenlik Mesleğinde Fark Yaratanlar seçildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER