Tokatta 1. Okul Yöneticileri Kongresi

Tokatta 1. Okul Yöneticileri Kongresi


TOKAT (A.A) - Tokatta 1. Okul Yöneticileri Kongresi gerçekleştirildi.
     Gaziosmanpaşa Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tokat Valiliği, Gaziosmanpaşa Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği Tokat 1. Okul Yöneticileri Kongresi Taşlıçiftlik Yerleşkesi Konferans Salonunda yapıldı.
     Kongre, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Eğitim Fakültesi Araştırma Görevlisi Yunus Utkan Özdemirin piyano dinletisiyle başladı.
     Dinletinin ardından Başkanlığını Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Baloğlunun yaptığı ve okul müdürleri Hasan Öztürk, Abdulkadir Türk, Tekin Özgül, İsmail Sezer, Fahri Delen, Ramazan Maviş ve Aydın Demirin konuşmacı olarak katıldığı ilk oturuma geçildi.
     Kongreye, Tokat Valisi Şerif Yılmaz, Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin, Vali Yardımcısı Hacı Mehmet Kara, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mücahit Eğri, İl Milli Eğitim Müdürü Sadettin Yazı, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hanifi Vural, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Önen, il ve ilçelerde görev yapan okul müdürleri ve öğretim üyeleri katıldı.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Tokatta 1. Okul Yöneticileri Kongresi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER