Tokat Ticaret Borsası Başkanı Çeltek:

Tokat Ticaret Borsası Başkanı Çeltek: -Et Balı Kurumu Tokatta faaliyet gösterdiği zaman hayvancılık ayağa kalkacaktır


TOKAT (A.A) - Tokat Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Çeltek, Et Balı Kurumu Tokatta faaliyet gösterdiği zaman hayvancılık ayağa kalkacaktır dedi.
     Çeltek, oda binasında düzenlediği basın toplantısında, Et ve Balık Kurumunun açılması için çalışmalara başladıklarını belirterek, Tokatta Et ve Balık Kurumunun açılması için çalışmalarımız devam ediyor. Eğer ki Tokata Et Balık Kurumunu getirebilirsek ve Et Balık Kurumu amacı doğrultusunda çalışırsa et fiyatlarındaki sıkıntıların hiçbiri yaşanmaz diye konuştu.
     Tokat Valisi Mustafa Taşkesen ile Ek ve Balık Kurumun açılması konusunda konuşacaklarını ve ondan destek isteyeceklerini kaydeden Çeltek, şöyle konuştu:
     Et Balık Kurumu Tokatta faaliyet gösterdiği zaman hayvancılık ayağa kalkacaktır. Biz Tokat Ticaret Borsası olarak bir çalışma başlattık. Çalışanlarımız geçen ay Yozgatta ki bir Et Balık Kurumunun nasıl faaliyete geçtiğini yerinde incelmeye gitti. Sayın Valimiz ile görüşüp onun önderliğinde Et ve Balık Kurumunun Tokatta açılması çalışmalarına biraz daha hız kazandıracağız.
    
     Muhabir: Zehra Aydın / Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Tokat Ticaret Borsası Başkanı Çeltek: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER