Tokat Valiliğine atanan Taşkesen göreve başladı

Tokat Valiliğine atanan Taşkesen göreve başladı -Taşkesen: İnşallah hayırlı bir günde başladık, hayırlı hizmetlere de beraberce imza atarız (Fotoğraflı - Görüntülü)


TOKAT (A.A) - Valiler kararnamesiyle Tunceli Valiliğinden Tokat Valiliğine atanan Mustafa Taşkesen, göreve başladı.
     Vali Taşkesen, bayram dolayısıyla kent merkezi Erenler Mezarlığındaki şehitlikte düzenlenen törene katılarak, şehit mezarlarına karanfil bıraktı ve dua etti.
     Şehitlik çıkışında bir gazetecinin bayramın ilk günü göreve başladığını hatırlatması üzerine Taşkesen, Böyle bir bayram sabahında göreve başlamanın mutluluğu içerisindeyim. İnşallah hayırlı bir günde başladık, hayırlı hizmetlere de beraberce imza atarız. Şahsıma, aileme, Tokata ve ülkemize hayırlı olsun dedi.
     Taşkesen, daha sonra Öğretmenevinde düzenlenen bayramlaşma programına iştirak etti. Bayramlaşmaya, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Milletvekili Reşat Doğru, AK Parti Tokat Milletvekilleri Zeyid Aslan, Şükrü Ayalan, Dilek Yüksel, CHP Milletvekili Orhan Düzgün, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Özkara, Belediye Başkanı Adnan Çiçek ve protokol üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Ekber Türkoğlu / Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Tokat Valiliğine atanan Taşkesen göreve başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER