Toroslarda Çocuk Oyunları Turnuvası

Toroslarda Çocuk Oyunları Turnuvası


MERSİN (A.A) - Toroslar Belediyesi, Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Konfederasyonu (ÇOSKK) Mersin İl Başkanlığı ile birlikte Çocuk Oyunları Turnuvası düzenledi.
     23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde 19 Mayıs Lisesi spor salonunda gerçekleştirilen yarışmaya Mersin İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Güler, Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, ÇOSKK Bölge Koordinatörü ve Kırıkkale İl Başkanı Rıfat Savrun, ÇOSKK Mersin İl Başkanı Melike Sezer, ÇOSKK Akdeniz İlçe Başkanı Sakine Aldı, yarışmacılar ve veliler katıldı.
     Unutulmaya yüz tutmuş çocuk oyunlarını hatırlatmak ve yeniden canlılık kazandırmak amacıyla düzenlenen yarışmalarda, seksek, birdirbir, çelik çomak ve mendil kapmaca oyunları oynandı.
     Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, yaptığı konuşmada, televizyon kültürünün eski çocuk oyunlarını unutturmaya başladığını dile getirerek, böyle bir organizasyonla çocuk oyunlarının yeniden canlılık kazandırılmasına katkı sağlayan ÇOSKK yetkililerine teşekkür etti.
     Tuna, 15 takımın katıldığı turnuvada çocuklarla birlikte, mendil kapmaca, sek sek ve çelik çomak oynadı.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Aykut Ünlüpınar
<< Önceki Haber Toroslarda Çocuk Oyunları Turnuvası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER