Trabzonda kitap fuarı açılacak

Trabzonda kitap fuarı açılacak -Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: 14-24 Şubat tarihleri arasında Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde düzenlenecek Trabzonda Kitap Zamanı etkinliğine 50 yayınevi ve 45i aşkın yazar katılacak


TRABZON (A.A) - Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüolu, 14-24 Şubat tarihleri arasında Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde düzenlenecek Trabzonda Kitap Zamanı etkinliğine 50 yayınevi ve 45i aşkın yazar katılacak dedi.
     Gümrükçüoğlu, Trabzon Belediyesinde düzenlediği basın toplantısında, 14-24 Şubat tarihleri arasında Trabzonda açılacak Karadenizin en büyük kitap fuarına tüm vatandaşları davet etti.
     Gümrükçüoğlu, 10 gün sürecek fuarla büyük bir kültür şöleni yaşanacağını ifade ederek, şunları kaydetti:
     Trabzon Valiliği, Karadeniz Teknik Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Akoluk Basın Yayın Tanıtımın da destek verdiği etkinlikle tarih, uygarlık, kültür ve sanat kenti Trabzon önemli bir organizasyona ev sahipliği daha yapacak. Trabzonumuz hakikaten medeniyetler beşiği. Büyük bir kültürel miras devralmış. Entelektüel seviyesi iyi düzeyde gelişmiş olmasından dolayı tercih edilen bir kent. 14-24 Şubat tarihleri arasında Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde düzenlenecek Trabzonda Kitap Zamanı etkinliğine 50 yayınevi ve 45i aşkın yazar katılacak.
     Kitap fuarında indirimler olacağını da dile getiren Gümrükçüoğlu, Biz yayın evlerini, yazarları halk ile buluşturmayı çok önemsedik. Bu noktada imkanları kendilerine tahsis etmeye gayret ettik. Herhangi bir ücret talep etmedik. Bu kültüre, sanata, edebiyata kitap okuma alışkanlığımızı daha da arttırmak içindir diye konuştu.
    
     Muhabir: Zafer Sel
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonda kitap fuarı açılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER