Trabzonda şüpheli

Trabzonda şüpheli-polis kovalamacası -Kaçakçılıkla mücadele için çalışma yapan ekipteki polis memuruna çarpıp kaçmaya çalışınca polislerce ateş açılarak lastiği patlatılan otomobildeki 2 şüpheli yakalandı -Otomobilde 8 bin 360


TRABZON (A.A) - Trabzonda, kaçakçılıkla mücadele için çalışma yapan ekipteki polis memuruna çarpıp kaçmaya çalışınca polislerce ateş açılarak lastiği patlatılan otomobildeki 2 şüpheli yakalandı.
     Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde kaçakçılara yönelik çalışma yaptıkları sırada durumundan şüphelendikleri R.Knin (24), kullandığı otomobili durdurmak istedi.
     R.K, durmayıp, aracı üzerine sürdüğü polis memuru S.Tye (39) çarptı. Çarpmanın etkisiyle motor kaputuna düşen polis memuru S.T, ilerlemeye devam eden otomobilden yola düştü. S.T, olayı ciddi bir yara almadan atlattı.
     Bu sırada, olay yerindeki Bölge Trafik Şube Müdürlüğünde görevli bir başka polis memuru, R.Knin durması için havaya uyarı ateşi açtı.
     Uyarı ateşi ve "dur" ihtarına rağmen R.K, kaçmaya devam etti. Bunun üzerine polislerce açılan ateşle R.K. yönetimindeki aracın sol arka lastiği patlatıldı.
     Patlak lastikle kaçmayı sürdüren R.K, polis ekiplerinin takibi sonucu Akçaabat ilçesi Söğütlü beldesinde durduruldu. R.K. ile yanındaki Ç.K. (26) yakalandı. Araçta 8 bin 360 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
     Zanlılar hakkında, polis memuru S.Tnin şikayetiyle "görevli memura direnme" ve "sigara kaçakçılığı" suçlarından işlem başlatıldı.
    
     Muhabir: Tuncay Bekar
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonda şüpheli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER