Trabzondaki silahlı soygun

Trabzondaki silahlı soygun -Girdiği markete iş yeri sahibinin üzerindeki ve kasadaki parayı aldığı iddia edilen silahlı ve maskeli şüpheli yakalandı


TRABZON (A.A) - Trabzonun Yalıncak beldesinde, bir markete girerek iş yeri sahibinin üzerindeki ve kasadaki parayı aldığı iddia edilen silahlı ve maskeli şüpheli yakalandı.
     Trabzon İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir süre önce, kent merkezine bağlı Yalıncak Belde Belediyesi yanında bulunan İsmail Köksal Kodanın işlettiği markete giren ve elindeki yarı otomatik tüfekle tehdit ettiği Kodanın cebinde ve marketin kasasındaki parayı alan kar maskele kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.
     Görgü tanıklarının ifadesine başvuran jandarma, tanıklarca teşhis edilen ve söz konusu soygun olayına karıştığı ileri sürülen S.Öyü, Cumhuriyet savcısının talimatı ile gözaltına aldı. Evindeki aramada bir ruhsatsız tabanca ele geçirilen zanlının olayda kullandığı tüfek ise bulunamadı.
     Jandarmadaki ifadesinde, hakkındaki suçlamaları kabul etmediği öğrenilen şüpheli S.Ö, jandarmadaki işlemlerinin ardından Trabzon Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi.
     Marketteki soygun, güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülenmişti.
    
     Muhabir: Tuncay Bekar
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzondaki silahlı soygun Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER