Trabzon Valisi Kızılcık: U20 Dünya Kupasında

Trabzon Valisi Kızılcık: U20 Dünya Kupasında Trabzon adından söz ettirecek


TRABZON (A.A) - Trabzon Valisi Recep Kızılcık, U20 Dünya Kupasında Trabzonun adından söz ettireceğini bildirdi.
     Trabzon Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Vali Kızılcıkın, 2013 yılında 21 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında Türkiyenin ev sahipliği yapacağı FIFA U20 Dünya Kupası öncesinde Zürihte gerçekleştirilen toplantıya katıldığı belirtildi.
     Açıklamada, FIFA Başkanı Sepp Blatter ve FIFA Genel Sekreteri Jerome Valckein ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliğe katılan Vali Kızılcıkın, şu ifadelerine yer verildi:
     Organizasyonun yapılacağı kentler arasında Trabzonun da olmasından son derece mutluyum. Trabzonumuz, sahip olduğu spor altyapısı ve tecrübesiyle bu organizasyonda da önplana çıkacaktır. Dünya çapında önemli bir organizasyon olan FIFA U20 Dünya Kupasını ülkemizde gerçekleştireceğiz. Trabzon olarak ülkemizde 6 şehrimiz ile birlikte Dünya Kupasına ev sahipliği yapacağız. İlimiz 4 bin yıllık geçmişi ile ülkemizin önemli tarih, kültür, sanat, ticaret ve spor kentidir. Trabzon, 2007 yılında 1. Karadeniz Oyunları, 2011 yılında da Avrupa Gençlik Olimpiyatlarına başarı ile ev sahipliği yaptı. Trabzon, gerçekleştirdiği organizasyonlar ile adından çok söz ettirdi. Trabzonumuzda gerçekleştirdiğimiz organizasyonlarda yakalanan başarı organizasyon komiteleri tarafından takdir edilmiştir. Ülkemizde spor altyapısı bakımından önde gelen şehirlerimizden Trabzon, tecrübesiyle de bu organizasyonda adından çok söz ettirecek.
    
     Muhabir: Tuğba Yardımcı Mısır
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Trabzon Valisi Kızılcık: U20 Dünya Kupasında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER