Trabzonsporda CHP ziyareti gerginliği

Trabzonsporda CHP ziyareti gerginliği -Kulüp Başkanı Şener: CHPnin ziyaretinden benim haberim yok. Kızmakta, haksız mıyım -Bu işi (şike süreci) benim kendi yöneticilerim unutturmaya çalışıyor. CHPyi bu konuyla ilgi


TRABZON (A.A) - Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ile beraberindeki heyetin Trabzonspor Kulübüne ziyaretinden kendisinin haberdar olmadığını söyleyerek, ziyarette yer alan kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar ve yöneticilere tepki gösterdi.
     İstanbulda dizinden geçirdiği ameliyat sonrası evinde dinlenen Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, dünkü CHP heyetinin ziyaretine ilişkin AA muhabirine açıklamalarda bulundu.
     Şener, kendisinin Cumhuriyet Halk Partili bir aileden geldiğini belirterek, Bu ziyarete kızmakta haksız mıyım, söyleyin bana. Benim kızacağımı düşünerek haber vermiyorlar. Başka şeyleri haber veriyorlar. Bunu haber vermiyorlar dedi.
     Şike sürecindeki gelişmelerine değinen Başkan Şener, şöyle devam etti:
     Bu işi benim kendi yöneticilerim unutturmaya çalışıyor. CHPyi bu konuyla ilgili pir pak görürsen o zaman bana yazık değil mi-. Benim ayağım ortada. Bir tarafta CAS ile uğraşıyorum. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine gidiyorum. Dosya hazırlıyorum, gönderiyorum. Bir tarafa para gönderiyorum, öbür tarafa bilmem ne gönderiyorum. Beni o zaman bu işle niye uğraştırıyorsunuz. Biz de kabullenelim bu işi herkesin istediği gibi, yatalım aşağıya. Kimseye de bir laf etmeyelim. Herkesin istediği de bu zaten. CHPyi kabul edersin. Alırsın karşına dersin ki bana bu Fenerbahçeyi ziyaretinizi anlatır mısınız. Onu sorarsın.
     Diziyle ilgili kontrollerinin sürdüğünü, doktorunun Medical Park Antalyaspor ile yapılacak karşılaşmaya da gitmemesi yönünde kendisine uyarıda bulunduğunu anlatan Şener, Ben bir hafta yokum. Gidip bir yerde dinleneceğim, bıktım ya. Beni burada niye uğraştırıyorsunuz. Bırak tamam bu iş bitti diyelim. CHP, kabul etmiş zaten onun öyle olduğunu. Kılıçdaroğlu Rizede, niye gelmiyor kulübe. İzah etsin ben Fenerbahçeyi bu sebepten ziyaret ettim.
     Şener, kulüp asbaşkanı Şakar ve bazı yöneticilerin istifasını istediniz mi yönündeki bir soruya ise Bilmiyorum ne yaparsa yapsınlar. Herkes serbest. Ben burada kendi canımla uğraşıyorum. Durum değerlendirmesi yapsınlar ne yaparsa yapsınlar ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonsporda CHP ziyareti gerginliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER