Trabzonspor, bazı oyuncularla yollarını ayırıyor

Trabzonspor, bazı oyuncularla yollarını ayırıyor -Polonyalı ikiz kardeşler Pawel ve Piotr Brozekin satılmasına karar verildi -Jebrin, Sercan ve Eren, 1461 Trabzona verilecek


TRABZON (A.A) - Trabzonsporda dün Teknik Direktör Şenol Güneş ile kulüp yöneticileri arasında 5 saat süren toplantıda gidecek oyuncuların belli olduğu öğrenildi.
     Bordo-mavili kulüpte Polonyalı ikiz kardeşler Pawel Brozek ve Piotr Brozekin satılmasına karar verildiği bildirildi. İskoçyanın Celtic Kulübünün geçen sezon devre arasında kiraladığı forvet oyuncusu Pawel Brozekin satış opsiyonunu kullanmadığı kaydedildi. Sakatlığının ardından geçen sezon hiç forma giyme şansı yakalayamayan sol kanat oyuncusu Piotr Brozekin de kardeşi gibi kadroda düşünülmediği ve satılacağı ifade edildi.
     Trabzonsporda geçen sezon Bucaspordan ayrıldıktan sonra kadroya katılan Torric Jebrin, Orduspor ile kiralık sözleşmesi sona eren Eren Albayrak ile Sercan Kayanın da Bank Asya 1. Lige çıkan pilot takım 1461 Trabzona verileceği öğrenildi.
     Kiralık olarak gittiği Mersin İdmanyurdundan ayrılan Barış Ataş ile yedek kaleci Boranın da kendilerine kulüp bulacağı, Tayfunun da kiralanacağı kaydedildi.
     Geçen sezon 1461 Trabzona verilen Murat Tosunun ise sözleşmesinin bittiği ve bu oyuncuyla yeni sözleşme yapılmayacağı belirtildi.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonspor, bazı oyuncularla yollarını ayırıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER