Trabzonspor

Trabzonspor-Sivasspor maçından notlar -Bordo-mavili takım, geçen hafta ligdeki Kayserispor maçının 11ine göre 3 değişiklik yaptı


TRABZON (A.A) - Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında sahasında Sivassporu ağırlayan Trabzonsporda, teknik direktör Tolunay Kafkas, geçen hafta ligdeki Kayserispor maçının 11ine göre 3 değişiklik yaptı.
     Kafkas, 2-1 kaybettikleri karşılaşmanın ilk 11inde oynayan kaleci Onurun yerine Tolgaya, Aykutun yerine kart cezası sona eren Sonere, Yasinin yerine de Volkana ilk 11de görev verdi.
     Çocuklarının eğitimini gerekçe göstererek takımdan ayrılmak isteyen ve menajerini Trabzona çağıran Gustavo Colman da geçen hafta olduğu gibi 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı.
    
     -Bakan Yılmaz da izledi-
    
     Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da karşılaşmayı izleyenler arasında yer aldı.
     Maçtan bir süre önce uçakla kente gelen Bakan Yılmaz, Hüseyin Avni Aker Stadına gelerek protokol tribünde yer aldı.
     Trabzonsporda olağanüstü genel kurulda aday olmayacağını açıklayan ve son haftalarda Hüseyin Avni Aker Stadına gelmeyen kulüp başkanı Sadri Şener de bu kez tribündeki yerini aldı.
    
     -Tribünde boşluklar-
    
     Bu sezon ligde umduğunu bulamayan ancak Ziraat Türkiye Kupasında finale çıkarak Avrupa kupalarına gitmeyi hedefleyen Trabzonsporun, Sivasspor ile oynadığı karşılaşmaya taraftarlar fazla ilgi göstermedi.
     Hüseyin Avni Aker Stadındın maraton tribününde büyük boşluklar gözlenirken, 15 bin dolayında taraftar tribünden maçı izledi.
     Yaklaşık 200 kişilik Sivasspor taraftarı da Trabzon deplasmanına gelerek takımlarını yalnız bırakmadılar.
    
     -Yazıcıyı alkışla andılar-
    
     Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı için karşılaşma öncesi saygı duruşunda bulunuldu.
     Taraftarlar, saygı duruşu sırasında Yazıcıyı alkışlarla andılar. Trabzonspor, Türkiye Futbol Federasyonu, Sivasspor da Kulüpler Birliği tarafından hazırlanan başımız sağolsun yazılı pankartlarla sahaya çıktı.
     Trabzoncell aboneleri tarafından Nisan ayının oyuncusu seçilen Halil Altıntopa maçtan önce ödülünü Kulüp Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak verdi.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER