Trabzonspor

Trabzonspor-Kayserispor maçından notlar -Trabzonspor Teknik Direktörü Güneş, geçen haftaki Gençlerbirliği maçına göre tek değişikliği Colmanın yerine Alanzinhoya görev vererek yaptı


TRABZON (A.A) - Spor Toto Süper Ligde sahasında Kayserisporu konuk eden Trabzonsporda, teknik direktör Şenol Güneş geçen hafta 4-0 kazanılan Gençlerbirliği maçı kadrosuna göre tek oyuncu değişikliği yaptı.
     Güneş, sakatlığı bulunan Colmanın yokluğunda Brezilyalı oyuncu Alanzinhoya ilk 11de görev verdi.
     En son ligin 7. haftasındaki Kasımpaşa maçında ilk 11de forma giyen Alanzinho, böylece ligde 7 haftalık aradan sonra ilk 11de sahaya çıktı.
     Trabzonsporda Colmanın yanı sıra sakatlıkları bulunan Janko ve Bamba da 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı. Güneş, Zeki Ayvaz, Cech, Barış, Aykut, Volkan, Ferhat ve Soneri de kadroya almadı.
     Kayserisporda geçen hafta Fenerbahçe maçında gol atan forvet oyuncusu Bobo, sakatlığı nedeniyle 18 kişilik kadroda yer almadı.
     TrabzonCell aboneleri ve facebook kullanıcılarının oyları sonucunda Trabzonsporda Kasım ayının futbolcusu seçilen Adrian, ödülünü maç öncesi, Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı İlyas Akçayın elinden aldı.
     Trabzonspor taraftarları karşılaşmaya çok fazla ilgi göstermedi. Hüseyin Avni Aker Stadında özellikle maraton tribünde büyük boşluklar gözlenirken, 10 bine yakın bordo-mavili taraftar maçı izledi. Yaklaşık 50 kişilik sarı-kırmızılı taraftar grubu da Trabzon deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı.
     Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arvaledze de karşılaşmayı izleyenler arasında yer aldı.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç / Asena Akçay
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER