Trabzonsporlu futbolcu Giray:

Trabzonsporlu futbolcu Giray: Beşiktaş maçında hazır olmaya çalışıyorum. Hocam görev verirse neden olmasın -Beşiktaş ve Bursa maçlarını da alırsak daha iyi bir konuma geleceğimizi ve avantaj kazanacağımızı düşünüyorum


TRABZON (A.A) - Trabzonsporda, sakatlığı nedeniyle 2 aydır forma giyemeyen savunma oyuncusu Giray Kaçar, hafta sonundaki Beşiktaş maçına hazır olmaya çalıştığını söyledi.
     Trabzonspor Bonus Card Tanıtım Toplantısına katılan Giray Kaçar, toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
     UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Videoton ile oynanılan ilk maçta kolu kırılan Giray Kaçar, sakatlığının beklenenden uzun sürdüğünü belirterek, Biraz erken başlayıp antrenmanlarda risk aldık ancak bu kötüye götürdü sakatlığımı. Bunun üzüntüsünü yaşadım. Şimdi daha iyiyim. Önümüzde Beşiktaş maçı var. Bu maça hazır olmaya çalışıyorum dedi.
     Karşılaşmaya 3-4 gün daha bulunduğunu ifade eden Giray, Hocamızın takdiri. 3-4 gün neyi gösterir bilemiyorum ama her geçen gün daha iyi oluyorum. Beşiktaş maçının oynanacağı gün sakatlığımda tam 2 ay dolacak. Kendimi daha iyi hissediyorum. Kolumu güçlendiriyorum. Hocam görev verirse neden olmasın diye konuştu.
     Giray, ligde puan olarak beklediklerinden daha kötü durumda olduklarını dile getirerek, şöyle devam etti:
     Ancak ligde bütün rakiplerimiz puan kaybetti ve aynı durumda. O yüzden bizim için kaybedilmiş çok bir şey yok. Beşiktaş maçını kazanıp iyi bir seriye devam etmek istiyoruz. Kasımpaşa maçını kazandık, Beşiktaş ve Bursa maçlarını da alırsak daha iyi bir konuma geleceğimizi ve avantaj kazanacağımızı düşünüyorum. Takım arkadaşlarım da bunun bilincinde. Aramızda konuşuyoruz. Ancak bu maratona maç maç bakmak zorundayız. Önümüzde Beşiktaş gibi önemli bir derbi var. Bu maçı kazanıp daha sonra diğer maçların hesaplarını yapabiliriz.
    
     -Milli takımın durumu-
    
     Giray, milli takımın başarısızlığının Türk futbolunu, tüm futbolcuları etkilediğini ifade ederek, Ama ben vatandaş olarak değerlendirmek istiyorum, milli takımımızı bu durumda görmek beni çok üzüyor. Ancak milli takımda futbolcu ve hoca kalitesi olduğunu düşünüyorum. Bunu toparlayabilirler. Hiçbir şeyin sonunun geldiğini düşünmüyorum. Romanya bizi içeride yenebiliyorsa biz onları dışarıda yenebiliriz. İnanıyorum ki gruptan çıkabiliriz hala şansımız var. Bunlar bizim için belki daha sonra bir artı olacak. Kenetlenmemizi sağlayacak diye konuştu.
     Herkesin milli takıma destek olması gerektiğin söyleyen Giray, Sağlık durumum iyi olursa ihtiyaç da duyulursa milli takım her zaman gitmek istediğim bir yer. Daha önce de çağrıldım ve oynadım. İnşallah milli takımımız 2014 Dünya Kupasına katılır diye konuştu.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonsporlu futbolcu Giray: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER