TTSOdan, kanser tarama çalışmalarına destek

TTSOdan, kanser tarama çalışmalarına destek


TRABZON (A.A) - Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasının (TTSO), Umut ve Savaşım Derneğinin Trabzonda yürüttüğü kanser tarama çalışmalarına destek verdiği bildirildi.
     TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Umut ve Savaşım Derneği tarafından yürütülen projede, kanser tarama cihazlarıyla donanımla araçla ilçe merkezlerinde kanser tarama çalışmalarının yapıldığı belirtti.
     Yaklaşık 5 bin kadının kontrolden geçirildiği çalışmaların, köylerde de yürütülebilmesi için gerekli desteği TTSO olarak sağladıklarını ifade eden Hacısalihoğlu, şunları kaydetti:
     İlçe merkezlerinde tarama çalışmaları yapıldı. Ancak kaynak yetersizliği nedeniyle bu çalışmalar durma noktasına geldi. Kanser tarama çalışmalarının devam etmesi için TTSO olarak destek veriyoruz. Böylece çalışmalar önümüzdeki günlerde devam edecek. Bu aynı zamanda bir sosyal sorumluluktur. Bizim için insanımızın sağlığı her şeyin üzerindedir. Yapılacak çalışmalarda bir tek insanımızın bile kurtarılacak olması çok önemli. Bu konuda üzerimize düşen bir görev olursa bunu memnuniyetle yerine getiririz.
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber TTSOdan, kanser tarama çalışmalarına destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER