TÜMSİAD Erzurum Şubesinde Burucu dönemi

TÜMSİAD Erzurum Şubesinde Burucu dönemi


ERZURUM (A.A) - Tüm Sanayici İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Erzurum Şube Başkanlığına seçilen Cafer Burucu, şehrin ekonomisini canlandırmak için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
     Burucu, TÜMSİAD Erzurum Şubesinde düzenlediği basın toplantısında, Yılmaz Çokçevik yerine göreve geldiğini, eski yönetim kuruluyla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
     TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanlığı olarak şehrin sanayici, iş adamı, üniversite, mesleki kurumlar, tüccar, sanatkar, bilim ve teknoloji uzmanlarının birliktelikleriyle ticari, sanayi, sosyal ve manevi güç birliği çerçevesinde koordinasyonu sağlayarak zamanın gelişmelerini takip edeceklerini belirten Burucu, şunları kaydetti:
     Şehir ekonomisini güçlendirmek amacıyla üst seviyelere yükseltmeyi amaçladık. Bu amaçlar doğrultusunda şehrimizde varolan diğer sivil toplum kuruluşlarıyla birliktelik sağlayarak yeni ve etkin projeler üretip Erzurum halkına ve ekonomisine yansıtarak böylece ortaya çıkacak olan toplumsal bilinç ve becerileri ekonomik faydaya dönüştürmeye gayret edeceğiz.
     Burucu, KOBİlerin işleyiş sistemlerinin geliştirilmesi, kalite yönetimine uygun çalışmalarını, büyük işletme yapısını destekleyerek şehrin sanayisinin ekonomik büyüklük kazanmasını sağlamaya çalışacaklarını ifade ederek, Erzurumun ekonomik, kültürel ve sosyal konularıyla ilgili araştırmalar yaparak, genel bilinç seviyesinin yükselmesini hedeflediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber TÜMSİAD Erzurum Şubesinde Burucu dönemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER