Tuncelide Trafik Haftası etkinlikleri

Tuncelide Trafik Haftası etkinlikleri


TUNCELİ (A.A) - Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında trafik bilinci oluşturmak amacıyla hazırlanan emniyet kemeri simülatör aracını inceledi.
     Cumhuriyet Caddesi Yeraltı Çarşısı üzerinde vatandaşlar ve öğrencilere emniyet kemerli ve kemersiz araç içinde takla atma anı uygulamalı olarak gösterildi.
     Emniyet kemeri simülatör aracı ve sarhoş gözlüğü hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Taşkesen, insanları yaptıklar davranışların ve hareketlerin nelere mal olacağını, önceden görebilmelerinin, idrak edebilmelerinin suçların işlenmemesi, acıların yaşanmaması için çok önemli olduğunu belirti.
     Emniyet Genel Müdürlüğünün trafik kazası olmadan alınacak önlemlerle nelerin önlenebileceğini, nelerin önüne geçilebileceğini göstermek amacıyla trafik simülasyon aracı kurduğunu ifade eden Vali Taşkesen, Bunu deneyen insanlarımız en azından yaptıkları alkolü araç kullanma başta olmak üzere trafik kurallarına uymamanın nelere mal olacağını yaşayarak görüyorlar. Bu hizmette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.
     (HT-EMN)
<< Önceki Haber Tuncelide Trafik Haftası etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER