Türk Chopper Motosiklet Kulübü üyeleri Silifkede

Türk Chopper Motosiklet Kulübü üyeleri Silifkede kask dağıttı


MERSİN (A.A) - Türk Chopper Motosiklet Kulübü üyeleri, Aklımızda kaskımızda başımızda olsun sloganıyla gerçekleştirdikleri etkinlik kapsamında Silifkede kask dağıttı.
     Türk Chopper Motosiklet Kulübü Mersin, Adana ve Gaziantep şubelerinden Mersinin Silifke ilçesine 60 motosikletle gelen 100 üye, önce Silifke İlçe Emniyet Müdürü Volkan İmişçiyi ziyaret etti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İmişçi, üyeler adına Türk Chopper Motosiklet Kulübü Adana Şubesi Başkanı Ömer Zülkadiroğluna plaket verdi.
     Daha sonra polis eskortu eşliğinde Atatürk Anıtına gelen grup, burada İmişçi ile birlikte motosiklet sürücülerine kask dağıttı.
     Adana Türk Chopper Motosiklet Kulübü Başkanı Zülkadiroğlu, yaptığı açıklamada, Silifkede birçok gencin hayatını motosiklet kazasında kaybettiğini, bu nedenle de gençleri güvenli sürüşe özenmelerini sağlamak amacıyla hareket ettiklerini söyledi.
     Silifke İlçe Emniyet Müdürü Volkan İmişçi de kulüp üyeleriyle anlamlı bir etkinliği düzenlemekten dolayı onur duyduklarını söyledi.
     Silifkede tescilli toplam 41 bin 126 araç olduğunu, bunlardan 19 bin 202sinin motosiklet olduğunu ifade eden İmişçi, şunları kaydetti:
     İlçemizde motosiklet sayısı oldukça fazladır. Bu nedenle trafik ekiplerimiz sık sık yol uygulaması yaparak halkımızı uyarmaktadır. Motosiklet kazalarında esas problem eğitimsiz sürücüler ve kötü alışkanlıklardır. Bu nedenle trafik güvenliğiyle ilgili yıl içinde tüm ilköğretim okulu öğrencilerine okullarda trafik eğitimleri verdik. Lise öğrencileri ise sürücü kurslarında eğitildi.
    
     Muhabir: Hüseyin Haskan/Veli Gürgah/Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Türk Chopper Motosiklet Kulübü üyeleri Silifkede Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER