Türk Kızılayı Çubuk Şubesi iftar verdi

Türk Kızılayı Çubuk Şubesi iftar verdi


ANKARA (A.A) - Türk Kızılayı Çubuk Şubesi Başkanlığınca, ilçede bir iftar yemeği verildi.
     Türk Kızılayı Konferans ve Düğün Salonunda dün akşam düzenlenen iftar yemeğine, Kızılay Genel Sekreter Yardımcısı Hamza Aydoğdu, Ankara Şube Başkanı Ahmet Hizanlıoğlu, Çubuk Belediyesi Özel Kalem Müdürü Yusuf Akkaya, Aile ve Sosyal Politikalar Çubuk İlçe Müdürü Samiye Korkmaz, Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan, Türk Kızılayı Çubuk Şubesi Başkanı Selaattin Koç, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, Kızılay yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar ve öteki davetliler katıldı.
     Kızılay Çubuk Şube Başkanı Selaattin Koç, iftardan sonra yaptığı konuşmada, yemeğe katılan herkese teşekkür etti. Kızılayın Çubukta yürüttüğü çalışmalar hakkında kısa bilgi veren Koç, Kızılay olarak 15 üniversite öğrencisine burs verdiklerini ve bu sayıyı daha yükseklere çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.
     Kurum olarak ihtiyaç sahibi herkese ulaşmaya çalıştıklarını kaydeden Koç, Özellikle yangın gibi doğal afetler sonunda vatandaşlarımıza ilk olarak Kızılay el uzatıyor. Önemli günlerde, bayramlarda ve acil durumlarda başta kumanya dağıtımı olmak üzere birçok etkinlik yapıyoruz dedi.
     Kızılay Genel Sekreter Yardımcısı Aydoğdu da konuşmasında Çubuklu olduğunu hatırlatarak, ilçeye hizmet etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Yapılan konuşmaların ardından Türk Kızılayı Genel Sekreter Yardımcısı Aydoğduya, Çubuk Belediye Başkanı adına Özel Kalem Müdürü Akkaya ile Kızılaya gönül veren işadamlarına teşekkür plaketleri takdim edildi.
    
     Yayıncı: Bilal Yakınbaş
<< Önceki Haber Türk Kızılayı Çubuk Şubesi iftar verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER