Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı

Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Odabaş: -ERDEMİR çalışanının ücretinde kimsenin gözü olmasın


ZONGULDAK (A.A) - Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) çalışanının ücretinde kimsenin gözü olmasın dedi.
     Odabaş, ERDEMİR Başmüdürlüğü çalışanlarının düzenlediği kaynaşma ve dayanışma etkinliğinde yaptığı konuşmada, ERDEMİR işçisine farklı gözle bakan insanların olduğunu söyledi.
     ERDEMİRde bu tür kaynaşma ve dayanışma etkinliklerini başlatan ünitelerle birlikte olduklarını ifade eden Odabaş, şöyle konuştu:
     ERDEMİR çalışanları üretimi arttırmak için alın teri döküyor. Türkiye ve dünyanın iftiharı olan yüksek fırını yapan fabrikada rekorları kıran, yüksek karlar yapılmasını sağlayan ERDEMİR işçisidir. Bu doğrultuda ERDEMİR çalışanının ücretinde kimsenin gözü olmasın. Toplu sözleşme görüşmeleri öncesi birlik ve beraberliği bozmaya yönelik dedikodular çıkarıldı. Bu tür oluşumlara kulak asmamanızı istiyorum. Aramıza nifak tohumları sokmak isteyenlere mahal vermeyeceğiz. Elbette yapılması gerekeni zamanı geldiğinde yapacağız. Biz size inanıyoruz, siz de bize inanın. Bu sözleşme döneminde sizin razı olmayacağınız ve evet demeyeceğiniz bir işin altında biz olmayız.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER