Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Pakdil:

Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Pakdil: -Türk milletvekillerinin yurt dışındaki çeşitli kurumlar nezdinde faaliyetleri çok üst düzeye çıktı


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Nevzat Pakdil, Türk milletvekillerinin yurt dışındaki çeşitli kurumlar nezdinde faaliyetleri çok üst düzeye çıktı dedi.
     Pakdil, Anadolu Ajansı (AA) Kahramanmaraş Bürosunu ziyaretinde, Türkiyenin son 10 yılda büyük değişim yaşadığını söyledi.
     AK Parti hükümetiyle her alanda reform niteliğinde çalışmaların hayata geçirildiğini belirten Pakdil, Ekonomide gelinen nokta ortadadır. Bugün 2023ü hedefleyen ve dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma gayreti içerisinde bir Türkiye var diye konuştu.
     AK Parti iktidarı döneminde Türkiyenin yurt dışındaki saygınlığının arttığını vurgulayan Pakdil, şöyle devam etti:
     Türk milletvekillerinin yurt dışındaki çeşitli kurumlar nezdinde faaliyetleri çok üst düzeye çıktı. Dolayısıyla aday olduğumuz yerde itibarımız üst düzeyde. Dünyaya yapmış olduğumuz her türlü sosyal yardımda AK Partinin çok büyük inisiyatifi söz konusu. Milletvekili arkadaşlarımız direkt işin içerisinde. Bu da Türk diplomasisine itibarı artırıyor. Üzerimize vazife bütün yerlerde bulunuyoruz. Türkiyenin artık kendine öz güveni var. Türkiye, alan el olma noktasından çıkmış, veren el olma noktasına gelmiştir. IMF ile ilişkilerde bunu açıkça görebiliyorsunuz. Türkiye artık IMFye borç verecek duruma gelmiştir. Türkiyenin itibarı her geçen gün yükseliyor.
     Pakdil, AK Partili milletvekillerinin halkla birebir iletişim halinde olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     Güçlü bir hükümet ve istikrar var. AK Partinin milletin değerleriyle örtüşmesi söz konusu. Bütün milletvekilleri halkın içerisinde. AK Parti döneminde her gün yeni yeni hizmetler yapıldığı için vekiller rahat bir şekilde halkla kucaklaşıyor. Dolayısıyla sosyal sorunlar da kolay şekilde çözülüyor. Bu da milletvekillerinin saygınlığını halk indinde olduğu yere getiriyor, artırıyor. Verdiği sözleri yerine getiren, söyledikleri doğru olan seçilmiş insanlarla halk karşı karşıya geldiğinde onlara teveccüh artıyor.
    
     Muhabir: Ersoy Sevinç / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Türk Parlamenterler Birliği Genel Başkanı Pakdil: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER