Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yılı

Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yılı -Giresunda kan bağışı kampanyası düzenlendi


GİRESUN (A.A) - Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen kan bağışı kampanyası düzenlendi.
     Giresun Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen kampanyada İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, müdür yardımcıları ve bazı polis memurları Türk Kızılayı Giresun Kan Merkezine kan bağışında bulundu.
     Bulak, burada yaptığı konuşmada, bir kişinin verdiği kanın binlerce hayatı kurtarabildiğini ve bu noktada emniyet teşkilatı olarak kan bağışında bulunduklarını söyledi.
     Yaptıkları kan bağışının sadece polis teşkilatının kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında olmadığını ifade eden Bulak, şöyle konuştu:
     Özellikle toplu noktalarda çalışan özel harekat ve çevik kuvvet gibi birimlerimizdeki arkadaşlarımızla kan değerleri tutan, ihtiyacı olan kişilere arkadaşlarımız hemen kan bağışını yapmakta. Şehit olan, gazi olan ve yaralanan arkadaşlarımız da olmuştur. Bizlerin nasıl ki kan ihtiyacı olduğunda vatandaşlarımızın kanlarıyla bu arkadaşlarımızın hayatları kurtulmuşsa bizler de aynı fedakar düşünce içinde kana ihtiyaç duyan insanlarımızın da ihtiyaçlarını karşılamak için kan bağışı yapıyoruz.
    
     Muhabir: Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER