Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yıl

Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü -Malatya Belediye Başkanı Çakır, mesaj yayımladı


MALATYA (A.A) - Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Çakır, mesajında, devletin köklü kuruluşlarından emniyet teşkilatının, 168 yıldır canla başla milletin canını ve malını korumak adına hizmet verdiğini belirtti.
     Özverili ve başarılı çalışmalarıyla güvenliğin garantisi polisin, her türlü iç ve dış tehdide karşı, dün olduğu gibi bugün de vatanına ve milletine hizmet etme noktasında görevini gözünü kırpmadan yerine getirdiğini vurgulayan Çakır, "Zor şartlarda görev bilinciyle hukuki sınırlar içerisinde vatandaşlarımızın huzuru, güvenliği ve toplumun asayişi için çalışan polisimiz, aynı zamanda adaletin de ilk kapısıdır" ifadesini kullandı.
     Her geçen gün vatandaşın içine daha çok girerek, kendini toplumun bir parçası olarak kabul ettiren polisin, çocuklara şefkat eli, gençlere yol gösterici, büyüklere bir arkadaş olarak ulaştığını, suçlunun karşısına ise bir duvar gibi set olduğunu vurgulayan Çakır, şunları kaydetti:
     "Polis denilince akla ilk gelen şey güvendir. Bundan dolayı halkımız polislerimize ve polis teşkilatına büyük güven duymaktadır. Vatanın ve milletin güvenliği için gece gündüz demeden çalışan, polis teşkilatımızın 168. yılını tebrik ediyor, tüm mensuplarına aileleriyle sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyorum."
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER