Türkiyeye konuşlandırılacak patriotlar

Türkiyeye konuşlandırılacak patriotlar -MHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk: -Füzelerin yerlerine baktığınız vakit, çok fazla Türk milletinin karşı karşıya kalabileceği tehlikelerle ilgili olmadığını görüyorsunuz (Foto


SAMSUN (A.A) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Türkiyeye konuşlandırılacak patriotlarla ilgili, Füzelerin yerlerine baktığınız vakit, çok fazla Türk milletinin karşı karşıya kalabileceği tehlikelerle ilgili olmadığını görüyorsunuz dedi.
     Partisinin Samsun İl Başkanlığını ziyaret eden Öztürk, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
     Bir gazetecinin Fransanın başkenti Pariste öldürülen kadınlar için Türkiyede cenaze töreni düzenlenmesi hakkında neler düşünüyorsunuz sorusu üzerine Öztürk, yurt dışında ölen 3 kadının Türkiyede gömülmelerinin manidar olduğunu savundu.
     Türkiyeye konuşlandırılacak patriot füzeleri hakkında da değerlendirmelerde bulunan Öztürk, şunları kaydetti:
     Konuşlandırılacak füzelerin yerlerine baktığınız vakit, çok fazla Türk milletinin karşı karşıya kalabileceği tehlikelerle ilgili olmadığını görüyorsunuz. Olası bir İran projesi gündeme geldiği vakit, İranın hedefinde olan ülke veya ülkeleri korumaya yönelik bir tedbir gibi geliyor bize. İşin kötü tarafı bunun parasını da bize ödettiriyorlar.
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Türkiyeye konuşlandırılacak patriotlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER