Tütüncü, ortaokul öğrencileri ile bir araya

Tütüncü, ortaokul öğrencileri ile bir araya geldi


ANTALYA (A.A) - Kepez Başkan Hakan Tütüncü, ortaokul öğrencileri ile bir araya geldi.
     Tütüncü, Şehit İbrahim Barış Yurtseven Ortaokulu ve Göçerler Ortaokulu öğrencileri ile belediye meclis salonunda görüştü.
     Belediyenin ve yönetim organlarının görevleriyle ilgili öğrencilere bilgi veren Tütüncü, öğrencilerin sorularını da cevapladı.
     Şehit İbrahim Barış Yurtseven Ortaokulunda çevre düzenlemesi ile bilgisayar sınıfı yaptıklarını anlatan Tütüncü, aynı şekilde Göçerler Ortaokulunun da fiziki alandaki taleplerini karşıladıklarını belirtti.
     Sadece kitap okuyan, ders çalışan değil, sosyal becerileri gelişmiş gençlerden oluşan bir Kepez hayal ettiğini ifade eden Tütüncü, bu amaçla öğrencilerin sosyal yönlerinin gelişmesi için spor yarışmaları, sinema, müzik ve tiyatro etkinlikleri düzenlediklerini kaydetti.
     Bugüne kadar yaklaşık 30 ülkeye gittiğini belirten Tütüncü, Bana göre dünyanın en güzel ülkesi Türkiyedir. Başka yerlerde bizim insanımız gibi insan da yok. Bu toprakları, bizlere vatan yapan aziz şehitlerin hatıralarını asla unutmayın. Onlar mademki bu ülke için, bizler için şehit olmuşlar. Bizler de gelecek nesli düşünerek çok çalışmalıyız dedi.
     Tütüncü, ziyaretin anısına öğrencilere Vehbi Vakkasoğlunun Bir Destandır Çanakkale adlı kitabını hediye etti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Tütüncü, ortaokul öğrencileri ile bir araya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER