Üçüz bebekleri olan aile başbakandan yardım

Üçüz bebekleri olan aile başbakandan yardım istedi


TEKİRDAĞ (A.A) - Çorludaki özel bir hastanede üçüz bebekleri dünyaya gelen Türkaslan ailesi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğandan yardım talep etti.
     Tekirdağda yaşayan ve doğum sancıları tutunca Çorluya getirilen Nurgül Türkaslan (24), 3 kız çocuğu dünyaya getirdi. Asgari ücretle geçinen aile, Başbakan Recep Tayyip Erdoğandan kendilerine yardım eli uzatmasını istedi. Gülçin, Yelda ve Elçin isimleri verilen bebeklerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
     Hastanede görevli Opr. Dr. Bahar Meret, üçüzlerin sezaryenle dünyaya geldiğini ifade ederek, Hastamız Nurgül hanım, hastanemize acil olarak geldi ve hemen doğuma alındı. Bebeklerimizin de annenin de sağlık durumları çok iyi dedi.
     Hastanenin temizlik işlerini yapan taşeron firmada asgari ücretle çalışan baba Gürkan Türkaslan ise üçüz bebeklerinin masraflarını karşılayamayacağını belirterek, Üçüz bebeklerimizin olmasından dolayı çok mutluyuz. Sayın başbakanımız, her konuşmasında 3 çocuk yapılsın diyor. Biz de bu çağrıya uymuş bulunuyoruz. Şimdi bu söylemleri yaptığı için Sayın Başbakanımız Erdoğandan bize yardım elini uzatmasını bekliyoruz dedi.
     (KUN-MEK-MUR)
<< Önceki Haber Üçüz bebekleri olan aile başbakandan yardım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER