Engelliler Haftası

Engelliler Haftası -AK Parti Kastamonu Milletvekili Gülşen: -Hedefimiz engelli vatandaşlarımızın üreten bireyler olarak kendi kendilerine yeterli duruma gelmeleri ve yaşam koşullarının kolaylaştırılmasıdır


KASTAMONU (A.A) - AK Parti Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, hedeflerinin engelli vatandaşların üreten bireyler olarak kendi kendilerine yeterli duruma gelmeleri ve yaşam koşullarının kolaylaştırılması olduğunu bildirdi.
     Gülşen, 10-16 Mayıs tarihlerinde kutlanan Engelliler Haftası dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, engelli vatandaşlara yönelik sosyal ve genel hizmetleri yapmanın hem sosyal devlet anlayışının hem de vicdani sorumluluklarının bir gereği olduğunu belirtti.
     Devletin eğitim, sağlık ve istihdam alanlarında birçok hizmeti engelli vatandaşlara sunduğunu vurgulayan Gülşen, şunları kaydetti:
     Hedefimiz engelli vatandaşlarımızın üreten bireyler olarak kendi kendilerine yeterli duruma gelmeleri ve yaşam koşullarının kolaylaştırılmasıdır. Birtakım engellerine rağmen hayata tutunmaya çalışan engelli vatandaşlarımız, toplumumuz için birer güç kaynağıdır. Engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmayı bir insanlık görevi olarak görüyor, tüm vatandaşlarımızın engellilerimizi sevgi ve anlayışla kucaklamalarını, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmalarını temenni ediyorum.
     (MUH-SÖ-MUR)
<< Önceki Haber Engelliler Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER