Ülkü Ocakları İl Başkanı Ersançmış:

Ülkü Ocakları İl Başkanı Ersançmış: Milliyetçi hareketin bilge lider Devlet Bahçeliye her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğuna inanıyoruz


KARS (A.A) - Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Onur Ersançmış, milliyetçi hareketin, Devlet Bahçeliye her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduklarına inandıklarını bildirdi.
     Ersançmış, yaptığı yazılı açıklamada, Ülkü Ocakları Kars Teşkilatının 4 Kasımda gerçekleştirilecek MHP Büyük Kurultayında bir takım adayları desteklediği iddialarının gerçeği yansıtmadığını savundu.
     Bu tür söylentilerin hareketi bölmeye ve parçalamaya yönelik olduğunu öne süren Ersançmış, şu ifadeleri kullandı:
     Ülkü Ocakları olarak bu dedikoduları çıkaran fitneci zihniyetlerin kim olduklarını iyi biliyor ve dün olduğu gibi bu günde o fitnecilerin hesaplarının bozulacağını haykırıyoruz. Kars Ülkü Ocakları olarak her zaman olduğu gibi hareketimizin Türk dünyasının bilge lideri Devlet Bahçelinin sağduyusuna, tecrübesine, güçlü liderliğine, ilkeli ve dürüst siyasetine her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğuna inanıyoruz. 43 yıldır üzerinde titrediğimiz, can, kan, alın teri ve bin bir meşakkatle bugünlere getirdiğimiz hareketimizin farklı mecralara sürüklenmemesi, kıymet bilmez ellere teslim edilmemesi, operasyonel hesapların bir aracı olmaması gerektiğine inanıyoruz.
    
     Muhabir: Ercüment Daşdelen / Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Ülkü Ocakları İl Başkanı Ersançmış: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER