Uluslararası Öğrenci Derneğinden medya ziyaretleri

Uluslararası Öğrenci Derneğinden medya ziyaretleri


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Uluslararası Öğrenci Derneği (KUDER) 1-2 Haziran tarihlerinde 60 ülkeden yüzlerce öğrenciyi Cumhuriyet Meydanında biraraya getirecek.
     KUDER Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Bulut, Anadolu Ajansı Kayseri Bölge Müdürü İsmail İçeri ziyaretinde kentte yaklaşık iki yıldır faaliyet gösterdiklerini, lise ve üniversite seviyesinde toplam bin 160 misafir öğrenciye maddi ve manevi destek sağladıklarını söyledi.
     Bulut şöyle devam etti:
     Kayseri Uluslararası Öğrenci Derneğimiz iki yıla yakındır hizmet vermekte. Başta Belediyelerimiz olmak üzere bir çok Sivil Toplum Örgütüyle birlikte hareket ediyoruz. Kayseri kamuoyunun ve derneğimize gönül veren kardeşlerimizin destekleriyle bu hizmeti daha da uç noktaya götüreceğimize inanıyoruz. Dünyanın birçok ülkesinden Kayserimize eğitim ve öğretim görmek amacıyla gelen bu öğrencilere rehberlik hizmetinin yanında bir çok konuda yardımcı olmaktayız. Amacımız faklı coğrafyalarda, farklı dillerde ve renklerde insanları bir araya getirerek kardeşlik ruhunun öne çıkarmak.
     Dernek olarak misafir öğrencilere 18 ayrı branşta eğitim seminerleri verildiğini belirten Bulut, 1-2 Haziran tarihlerinde Cumhuriyet Meydanında 60 çadır kurarak yaklaşık 60 ülke öğrencisini Kayseride buluşturmayı planlıyoruz şeklinde konuştu.
     İsmail İçerde Anadolu Ajansının uluslararası alanda yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi verdi.
    
     Muhabir: Esra Gül Aktürk
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Uluslararası Öğrenci Derneğinden medya ziyaretleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER