Ümraniyede sünnet kıyafetlerinin dağıtımı başladı

Ümraniyede sünnet kıyafetlerinin dağıtımı başladı


İSTANBUL (A.A) - Ümraniye Belediyesi, okulların kapanmasının ardından belediye tarafından sünnet ettirilecek bin 730 çocuğa sünnet elbiselerini dağıtmaya başladı.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediyenin Nikah Sarayında düzenlenen sünnet kıyafeti dağıtım törenine, Belediye Başkanı Hasan Can, çocuklar ve aileleri katıldı.
     Başkan Can burada yaptığı konuşmada, sosyal etkinlikler kapsamında düzenlenen Yaşlı Hizmetleri Birimi, Yetim ve Öksüz Çocuk Birimi, Hanım Şef Projesi, Hanım Eli Çarşısı, Taziye Ziyaretleri, Bir İz ve Bir Ömür Projesi ve Gıda Bankacılığı projeleri hakkında bilgi verdi.
     Belediye olarak sosyal sorumlulukları çerçevesinde, her yıl olduğu gibi, bu yıl da maddi zorluklar yaşayan ailelerin çocuklarını sünnet ettirerek ayakkabısından pelerinine, asasından sünnet şapkasına kadar baştan aşağı giydirdiklerini belirten Can, çocukların erkekliğe ilk adımlarını attıkları günde yanlarında olmaktan mutluluk duyduğunu kaydetti.
     Sünnetin gerek çocuklar gerek aileleri için hayatlarında özel bir yeri olduğunu aktaran Can, belediye olarak haziran ayının sonunda düzenleyecekleri sünnet şöleni ile çocuklara eğlenceli bir gün yaşatacaklarını anlattı.
    
     Muhabir: Metin Tokgöz
     Yayıncı: Sibel Kurtoğlu
<< Önceki Haber Ümraniyede sünnet kıyafetlerinin dağıtımı başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER