Üniversite öğrencilerine makarna ikramı

Üniversite öğrencilerine makarna ikramı -Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sıtkı Koçman Vakfı tarafından hafta içi her gün 2 farklı noktada ikram edilen makarnadan günde yaklaşık 500 öğrenci alıyor


MUĞLA (A.A) - Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sıtkı Koçman Vakfı, üniversite öğrencilerine makarna ikram ediyor.
     Üniversite kampüsünün iki farklı noktasına konuşlandırılan stantlarda, derse giden ve dersten çıkan öğrenciler ikram edilen makarnayı almak için uzun kuyruk oluşturuyor.
     Muğla Valiliği tarafından her sabah derse giden öğrencilere ikram edilen çorbanın ardından öğleden sonra ikram edilen makarna, üniversite öğrencilerinden oldukça talep görüyor.
     İkram edilen makarnadan alan Maden Mühendisliği Bölümü öğrencisi Necmettin Öksüzoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, arkadaşlarıyla okuldan dönerken makarna ikram edilen standı gördüklerini ve sıraya girdiklerini söyledi.
     Uygulamanın üniversite öğrencilerinin derse aç gitmesini engellediğini ve ekonomik olarak da tasarruf sağlamalarına olanak tanıdığına değinen Öksüzoğlu, Gerçekten çok güzel bir uygulama. Uygulamayı başlatan üniversite yönetimine teşekkür ediyoruz. Sabahları okula giderken çorba, öğlenden sonra da makarna alıyoruz. Öğrenci olarak bu uygulamalar hepimizin hoşuna gidiyor dedi.
     Fizyo Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencisi Mehmet Ali Kuş ise dersten çıktıklarında aç olduklarını ve makarna ikramının çok iyi geldiğini ifade etti.
     Hafta içi her gün 2 farklı noktada ikram edilen makarnadan günde yaklaşık 500 öğrenci alıyor.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Üniversite öğrencilerine makarna ikramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER