Üniversitelilerden öğrencilere giyim yardımı

Üniversitelilerden öğrencilere giyim yardımı


ZONGULDAK (A.A) - Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksekokulu Bankacılık Bölümü öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Aşağıdağ Köyü İlkokul-Orta Okulundaki 15 ihtiyaç sahibi öğrenciye giyim yardımında bulundu.
     Üniversiteliler, hayırsever vatandaşlar ve esnaftan topladıkları bot ile mont ve kazak gibi çeşitli giyim eşyalarını öğrencilere teslim etti.
     Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilerin ihtiyaç sahibi çocukları giydirmek için ellerinden gelen tüm gayretleri gösterdiklerini ifade ederek, Bu yıl sosyal sorumluluk projesi kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaparak okullarımızda ne gibi çalışmalar ve yardımlar yapabiliriz konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Öğrencilerimizin sosyal hayatta birbirlerine destek olmaları bizi çok gururlandırdı dedi.
     Öğrencilerden Meltem Su da köy okuluna yardımda bulunmayı istediklerine belirterek, İhtiyacı olan çok sayıda insan var. Biz de gücümüzün yettiği kadar minik öğrencilerimize yardım etmek istedik. Çocukların yüzlerini güldürmek bizleri çok mutlu etti diye konuştu.
    
     Muhabir: Cem Sürmeneli
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Üniversitelilerden öğrencilere giyim yardımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER