Ürken atlar 8 araca hasar verdi

Ürken atlar 8 araca hasar verdi -İzmir Kordonda 3 yolcu taşıyan faytonu çeken 2 at, ürkerek aracı sürükledi -5 otomobile çarptıktan sonra parçalanan faytondan kurtulan atlar, 3 otomobile daha hasar verdikten sonra yakalandı


İZMİR (A.A) - İzmir Kordonda 3 yolcu taşıyan faytonu çeken 2 at, ürkerek bağlı oldukları faytonu sürükledi. Kordonda seyir halindeki 5 otomobile çarptıktan sonra parçalanan faytondan kurtulan atlar, 3 otomobile daha hasar verdikten sonra yakalandı.
     Alınan bilgiye göre, gezi amaçlı hizmet veren faytonu çeken 2 at, Kordon girişinde henüz belirlenemeyen bir nedenle ürkerek, bağlı oldukları faytonu sürüklemeye başladı.
     Hızlanan fayton, Kordonda seyir halindeki 35 GA 3054, 34 U 7530, 41 HS 457 ve plakası belirlenemeyen bir otomobile çarptı.
     Murat Dalgın yönetimindeki 35 T 7137 plakalı taksiye çarptıktan sonra parçalanan faytondan kurtulan atlar, Kordonda başıboş koşmaya devam etti.
     Atlardan biri, Uğur Güzelin kullandığı 35 AE 0022 plakalı otomobilin üzerine çıktı. Diğer at ise Hasan Mutlu idaresindeki 35 T 7664 plakalı taksiye zarar verdi. Ali Demircigüzelin kullandığı 35 AN 7543 plakalı otomobil de 35 AE 0022 plakalı otomobile çarptı.
     Fayton sürücüsü ile yolcularının yara almadan kurtulduğu olayın ardından yakalanan atlar, park alanına götürüldü.
     Murat Dalgın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, faytoncuyu faytonun üzerinde görmediğini, kimsenin yaralanmamasının büyük şans olduğunu söyledi.
     Uğur Güzel ise seyir halindeyken bir anda atlarla karşılaştığını belirterek, "At bir anda otomobilin üzerinden geçti. Neyse ki cana bir şey gelmedi. Nasıl olduğunu anlayamadık" dedi.
    
     Muhabir: Zeynep Hoşgörür
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Ürken atlar 8 araca hasar verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER