Uşakta Bilişim Şuçlarıyla Mücadelede Uzmanlaşma

Uşakta Bilişim Şuçlarıyla Mücadelede Uzmanlaşma projesi tanıtıldı


UŞAK (A.A) - Uşak Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçlarıyla Mücadele Şubesi ile Uşak Üniversitesi tarafından ortaklaşa hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) tarafından birinci teknik destek programı kapsamında 15 bin TL hibe destek almaya hak kazanan Bilişim Suçlarıyla Mücadelede Uzmanlaşma projesi düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.
     Atatürk Kültür Merkezinde yapılan toplantıda proje hakkında bilgi veren Uşak Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş proje kapsamında 10u polis memuru toplam 13 kişiye Uşak Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından 30 gün sürecek olan Bilişim ve Sistem Mühendisliği eğitimi verileceğini söyledi.
     Projenin amacının Bilişim Suçlarıyla Mücadele Şubesinde görevli polislerin uzmanlaşması olduğunu ifade eden Demirtaş, Bilişim Suçları ile mücadele yeni dönemde daha etkin bir şekilde yürütülecek. Emniyet teşkilatımız bir çok ilde bilişim suçları şubesi açmaya başladı. Bu alandaki teşkilatlanma çalışmalarına hız verildi. İlimizde de bu şubeyi oluşturduk. Amacımız bilişim suçlarına karşı halkımızı özellikle de çocuklarımızı korumak dedi.
     Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden ise küreselleşen dünyada teknolojinin gelişmesinin baş döndürücü bir hızla devam ettiğini belirterek bilişim suçlarının teknolojik gelişmelerle doğru orantılı olarak arttığını ifade etti.
     Toplantıya Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, emniyet personeli ve davetliler katıldı.
    
     Muhabir: Soner Kılınç
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Uşakta Bilişim Şuçlarıyla Mücadelede Uzmanlaşma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER