Uşakta eğitime vakıf desteği

Uşakta eğitime vakıf desteği -Uşak İmam Hatip Lisesi Yapma ve Yaşatma Vakfı tarafından 24 derslikli İmam Hatip Lisesi binası yapılacak


UŞAK (A.A) - Uşak İmam Hatip Lisesi Yapma ve Yaşatma Vakfı tarafından 24 derslikli İmam Hatip Lisesi binası yapılacak.
     Uşak İmam Hatip Lisesi Yapma ve Yaşatma Vakfı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında İmam Hatip Lisesi inşaatıyla ilgili Valilik Toplantı Salonunda protokol töreni düzenlendi.
     örende konuşan Uşak Valisi Özdemir Çakacak, hayırseverlerin eğitime olan katkısının önemine değinerek, Eğitimdeki başarının en önemli nedenlerinden biri Uşak halkının eğitime olan katkısıdır dedi.
     Uşakın eğitimde belli bir kaliteyi yakaladığını belirten Çakacak, Bugün imzaladığımız bu protokolle Kemalöz Mahallesinde bir İmam Hatip Lisesi yapılacak. Yaklaşık 2 yılda tamamlanması planlanan binanın arsasını Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından tahsis edildi. Kentimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun dedi.
     Okulun 9 bin 622 metre kare kapalı alana sahip olacağını ve yaklaşık olarak 2 buçuk milyon liraya mal olacağını ifade eden Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut ise okula katkı sağlayan herkese teşekkür etti.
     Konuşmaların ardından protokol imzalandı.
     (SON-MED-RMZ)
<< Önceki Haber Uşakta eğitime vakıf desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER