UÜ, hızlı ve nitelikli hizmet için

UÜ, hızlı ve nitelikli hizmet için yeniden organize olacak


BURSA (A.A) - Uludağ Üniversitesinin (UÜ), tüm idari birimlerde daha hızlı, nitelikli ve verimli hizmet verilmesi amacıyla yeni bir organizasyon arayışına girdiği bildirildi.
     UÜden yapılan yazılı açıklamaya göre, üniversite yönetimi, çalışanların memnuniyetini artırmayı da hedefleyen proje uyarınca, rektörlük çatısı altındaki tüm idari birimlerin hizmet süreçlerini, iş tanımlarını gözden geçirecek.
     Yeni organizasyon projesinin pilot uygulaması, üniversitenin her türlü, yapı, tesis, onarım, bakım, imalat, etüd, proje, keşif, ihale ve denetleme işlerini yürüten Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığında başladı.
     Konuya ilişkin Rektörlük A Salonunda yapılan bilgilendirme toplantısında, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı personeline projenin tanıtımı yapıldı. Toplantıya, iyileştirme çalışmalarını başlatan Rektör Prof. Dr. Kamil Dilek ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Karagöz de katıldı.
     Toplantıda, proje yürütücüleri İİBF İletme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Eryılmaz süreç yönetimi, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümünden Yrd. Doç. Dr. Betül Yağmahan da yalın dönüşüm konusunda katılımcılara bilgi verip, projenin amacı ve işleyişi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
     Projede, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümünden Öğretim Görevlisi Dr. Fatih Çavdur, İİBF İşletme Bölümünden Araştırma Görevlisi Mehlika Saraç ve İnegöl İşletme Fakültesi İşletme Bölümünden Araştırma Görevlisi Mehmet Cıranoğlu görev alıyor.
    
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber UÜ, hızlı ve nitelikli hizmet için Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER