Üzerine benzin dökerek kendini yakmak istedi

Üzerine benzin dökerek kendini yakmak istedi


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkalede üzerine benzin dökerek kendisini ateşe veren bir kadın, vatandaşlar tarafından kurtarıldı.
     İddiaya göre, Atatürk Caddesindeki bir akaryakıt istasyonuna giden Hafize Ö. (52), yanındaki küçük bir pet şişeyle benzin aldı. Yaklaşık 50 metre yürüyerek eski otogar önüne gelen kadın, henüz belirlenemeyen bir nedenle benzini üzerine döküp, kendisini ateşe verdi.
     Çevrede bulunanların müdahalesiyle tutuşan elbiseleri söndürülen kadının, yüzünde ve ellerinde yanıklar oluştu. Hafize Ö, Çanakkale Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
     Olayın görgü tanığı Mehmet Şekerci, kendisinin otogar önünde beklediğini sırada söz konusu kadının yanından ağlayarak geçtiğini gördüğünü söyledi.
     Kadının elinde bir pet şişe olduğunu belirten Şekerci, Daha sonra kendi üzerine dökerek birden ateşledi. Üzerimdeki kabanı çıkarıp onu sardım ve yere yatırdım. Söndürmeye çalıştım. Sonra bazı kişiler yangın söndürme tüpü getirip, müdahale etti. Yüzü, elleri ve saçları yanmıştı. Baygın haldeydi dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Üzerine benzin dökerek kendini yakmak istedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER